Obavijesti
O NATJECANJU
107
Prijavljenih
31
Partnera
21
Timova
1
Pobjednik

Naučite vještine pitchanja kod certificiranog trenera

Nenad Trajkovski dolazi na Probni Pitch 3.5.

Neki od vas su krenuli s razvojem aplikacije, neki su još na brainstormanju, ali vjerujemo da svi već imate donekle jasnu sliku onoga što biste htjeli napraviti za ovogodišnju temu - turizam. Ono što i jest za sad najvažnije, to je ideja.

Kako biste potaknuli zanimanje partnera, svoju ideju trebate dobro predstaviti. Pitch je već poznat način kako se to u industriji radi, nekada uspješno, nekada manje… Upravo kako ne bi bilo neočekivanih situacija, prije pravog Pitching for mentorship događaja, organizirat ćemo samo za vas trening pitchanja.

U srijedu, 3. svibnja, u auditLABu, imate mogućnost sa svojim kolegama iz tima (ili sami) izvježbati prezentiranje svoje ideje uz pomoć pravog master trenera.
 

TVZ Mc2 Probni Pitch ove godine nije tek isprobavanje pred kolegama. Savjete i komentare dobit ćete od kompetentnog profesionalca.

Certificirani trener od Microsofta, višestruko nagrađivani govornik - Nenad Trajkovski - bit će vam na raspolaganju da vas uputi i nauči najboljim vještinama pitchanja koje mogu pridobiti i najzahtjevnije poslovne anđele.

Iskoristite priliku koju imaju rijetki, a mi smo se potrudili da upravo vi imate besplatan trening na najvišoj razini. Zato vas očekujemo sve! Bez straha i ustručavanja. Kako je Brezak rekao: “Morate biti bahati u predstavljanju svojih rješenja…”

Dođite jer možete samo postati još bolji !

Više informacija o samoj pripremi za probni pitch dobili ste u mailu.

Prethodne obavijesti