Obavijesti
O NATJECANJU
86
Prijavljenih
29
Partnera
1
Pobjednik

Prve radionice: Android uz Undabot i Dizajn uz Infinum

TVZ Mc2 radionice za 50 studenata!

Preko 50 studenata ima priliku uložiti u svoj napredak i naučiti više uz TVZ Mc2 natjecanje. Pod vodstvom Undabota 16. ožujka održana je radionica "Uvod u Android sustav", a 17. ožujka je uz Infinum započela prva Dizajn radionica.

Kroz Android radionicu Marko Miloš (Undabot) obuhvatio je osnove o Android sustavu te je studente uputio u postavljanje razvojnog okruženja, kreiranje predloška projekta, upoznavanje s osnovnim UI elementima i njihovim funkcijama.

Studenti na Dizajn radionici su uz pomoć Emanuela Miličevića (Infinum) kroz tri praktična zadatka prošli sve od skiciranja flowcharta, izrade wireframea i prototipa aplikacije, do testiranja korisnosti aplikacije s kolegama. Zavirite malo kako je bilo...

Dizajn i Android radionice obuhvaćaju praktične zadatke koje studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s mentorima i predavačima rade tijekom radionice te svatko ima priliku dobiti uvid i savjet na osnovu onog što napravi. Izniman interes studenata za novi koncept radionica potvrđuje i preko 150 prijava. Ove godine još interaktivnije, s još više konkretnih vježbi i zadataka, a sve uz partnere natjecanja koji su u vrhu hrvatske IT scene: Degordian, Infinum, Five i Undabot.

Radionice iz Androida i Dizajna nastavljaju se sljedeći tjedan.

Prethodne obavijesti