Obavijesti
O NATJECANJU
106
Prijavljenih
31
Partnera
29
Timova
1
Pobjednik

TVZ Mc2 Finale - 3 najbolje turističke aplikacije studenata TVZ-a!

Ovo su najuspješniji timovi

TVZ Mc2 Finale i ove godine je kod domaćina HUB 385 proglasilo pobjednike natjecanja 2017. Sve je počelo u siječnju

… s 4 Bauštele i 4 nove studentski mentorirane panel rasprave uz vodeće hrvatske IT stručnjake, zaplelo se kad je CISEx objavio temu na Speed Dateu, ali je nakon dizajnerskih i Android radionica brzo došlo do prvog Pitcha pred partnerima u Tehnološkom parku Zagreb.

Kao zaključak, 5. lipnja je stiglo Finale ovog edukativnog i zabavnog TVZ Mc2 putovanja.

Finalisti su se pokazali, i vrijeme je da istaknemo najbolja 3 tima koja su predali najuspješnije aplikacije za ovogodišnju temu TURIZAM.

mRecepcija

Tripseek

Pet Travel

 


1. mjesto na TVZ Mc2 2017 osvojili su Dominik Otočan i Anton Krizmanić s aplikacijom mRecepcija!

Ova dvojica Istrijana su upoznati s problemima u turizmu, a iz iskustva su vidjeli kako hoteli ni danas nemaju sustav koji bi učinkovito rješavao i ubrzao sitnije poslove te tako olakšao čitav proces i recepcionerima i gostima. Aplikacija mRecepcija omogućava gostima hotela i ostalih turističkih objekata na jednostavan način, putem svog mobilnog telefona zatražiti bilo kakvu uslugu koju bi inače morali zatražiti na recepciji, bez čekanja i komplikacija.

 

 

 


2. mjesto na TVZ Mc2 2017 osvojili su Martina Majcenović i Vedran Vidaković s aplikacijom Tripseek!

Tripseek je mobilna aplikacija koja pruža pretragu i brzu kupovinu svih ponuda turističkih agencija na jednome mjestu. Za kupljena putovanja pravovremeno obavještava korisnika o promjenama istih, a komunikacija s agencijama je jednostavna i brza putem live poruka. Osim toga, uvijek možete podijeliti svoje fotke i videa s ostalim korisnicima te tako drugima olakšati odabir najboljih agencijskih ponuda.

 

 

 


3. mjesto na TVZ Mc2 2017 osvojila je Lada Kovjanić s aplikacijom Pet Travel!

Ponosna vlasnica psa Bigija, Lada je odlučila da iskoristi ovu priliku i napravi aplikaciju koju bi i sama htjela koristiti. Pet Travel aplikacija promovira Pet Friendly turizam, sadrži popis hotela, plaža, prijevoza, veterinara, pet shopova i parkova u kojima su ljubimci dobrodošli gosti. Uz jednostavno pretraživanje destinacija i ponude za kućne ljubimce, njihovi vlasnici neće imati briga.

 

 

 


Osim, prva tri najbolja tima, važno je istaknuti i aplikaciju koja je osvojila nagradu za najbolji dizajn - grafički tablet za najboljeg dizajnera dobio je Petar Zeman s aplikacijom Filtourist!

Čestitamo svim pobjednicima i želimo puno uspjeha svim studentima koji su se educirali i napredovali kroz TVZ Mc2 program 2017. godine -  vidimo se i dogodine! Do tad prelistavajte albume... ;)

Prethodne obavijesti