Natjecanje
Organizatori
106
Prijavljenih
31
Partnera
29
Timova
1
Pobjednik

Organizatori Mobile Challenge Cupa

Valentina Viskov
Voditeljica natjecanja
Radi (CROZ) i studira (TVZ) u isto vrijeme a očito ima viška slobodnog vremena da viče na ostale tuljane i foke u organizaciji. Voli proizvoditi neartikulirane zvukove za koje neki smatraju da tako komunicira sa svojim svemirskim brodom smještenim na misterioznom otoku u Dalmaciji.
Aron Belsö
Dizajn
Nije njemu lako kad je stalno umoran a Diablo se neće sam igrati. Dizajn mu je osrednji jer nema dobar kompjuter. Novi slaže od 2010. godine, možda će ga ove godine uspjeti složiti pa će prestati plakati.
Ivan Cesar
Voditelj partnerskog stola
Čovjek voli role-play pa je umislio da može biti dungeon master našim partnerima i povesti ih u quest života: partnerski stol. Nadajmo se da neće nabaviti mačeve ili slično. Inače ide na neka čudna natjecanja i pobjeđuje u tom nečemu, bar tako on kaže.
Marko Dobrinić
Edukacija
Metalika koja voli odlaske u prirodu i živi na biciklu, ali preferira igranje RPG-ova na računalu. Želi sastaviti ultimativni PC build, naučiti sve o umjetnoj inteligenciji i napokon dogovoriti D&D partiju s Cesarom ali nikako da se dogovore za termin.
Ana Marija Kostanić
Marketing
Rečenični skladatelj, gramatički čistač. Svugdje ide biciklom. Iako povremeno skreće u ulice odnosa s javnošću i marketinga, drži se smjera etičkog novinarstva. Knjigoljubac i gejmerica koja u slobodno vrijeme mazi tuđe ljubimce jer svojih nema.
Toni Krešić
Web
Željan učenja a opet lijen za tim. Rokovi mu nisu jača strana. Ne voli pričati često ali tu i tamo komentira nešto što mu je znano u nadi da će ispasti pametan. Umislio da ako svira gitaru svaki dan da će jednoga dana postati virtuoso poput Gilmoura. Voli gejmati LoL, gledati filmove i serije i bacati (ne)slobodno vrijeme u propuh.
Karlo Puškar
Financije
Predstavnik u Studentskom zboru. U slobodno vrijeme spašava princezu ali nije još pogodio dobar dvorac. Odnedavno traži i neke droide i kune se da ih je negdje vidio. Najglasnije se smije vlastitim forama što nije iznenađenje jer je ovaj opis smislio sam.
Barbara Vučić
Dizajn
Voli pomagati, a još više stvarati. Fotografiranje, snimanje i grafika joj nisu nepoznanice. Kada treba spavati radi i kada bi trebala raditi radi - a kada spava?! Dobro pitanje i mi bi voljeli znati...
Martina Sesvečan
Dizajn
Martina Dupćanska iz kuće Martića, prva svoga imena, the Askhole, kraljica pitanja, princeza Adobe Ilustratora, Khaleese informatičkog dizajna, razbijačica okova sarkazma, majka Jope.
Tajana Tadin
Dizajn
Bavi se svakakvim dizajnom, trenutačno najviše s grafičkim. Kako je krenulo možda postane modni dizajner. To joj je očito u krvi jer uvijek mora doći u nekoj svojoj fenski majci dok svi ostali nose službene TVZ MC2 majice.
Vesna Uglješić
Mentorica Dizajnera
Žena, majka, dizajnerica, feministkinja, kavoovisnica. Stalno baca popularno-kulturne reference koje nitko ne hvata. Osjetljiva na tipografiju. Od cmyka najviše voli m.
Mia Čarapina
Mentor TVZ Mc2 projekta
Prošlogodišnji san joj se ostvario; uspjela je svrgnuti Vjerana s trona! Nedajte da vas to prestraši jer zapravo je nježna duša koja voli životinje i poneke studente. Radi kao predavač na TVZ-u i piše doktorat (vjerojatno o ženskoj dominaciji).
Vjeran Bušelić
Mentor mentora TVZ Mc2 projekta
Radi kao viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu i Voditelj je Centra za karijerno savjetovanje. Izreka "Ako neće Muhamed brdu, onda će brdo Muhamedu" dobiva potpuno novo značenje kad je on izreče. Nitko ne zna kakvo je to značenje i što da zaključi nakon toga ali to nije bitno, bitno je da smo nakon toga svi bolji i pametniji.
Ivan Kocijan
Voditelj Bauštele
Android developer u Infinumu danju, Batman noću. Iako voli sve super heroje najdraži mu je Hrvatko. Što se tiče bauštele, sve ide OK. Nema nikakvih promjena od prošlog sastanka.
Milan Jovanović
oFca
Sve vidi, sve čuje, sve zna. Visine osrednje sekvoje pa nije za čuditi se. Od nove godine nije na dijeti jer onda neće prekršiti da je na dijeti i zapravo će biti na dijeti. Radi u CROZ-u.