Sve o ovogodišnjim
ORGANIZATORIMA
BUDI NAJBOLJI MEDU 252 PRIJAVLJENIH!!!
ORGANIZATORI
Luka Pancirov
Voditelj natjecanja i WPH radionica
Zaposlen kao web developer u agenciji SailingEurope. Nositelj 5. mjesta na prošlogodišnjem TVZ Mc2 i ponekih inovacijskih priznanja, tehnološki entuzijast i kreativac.
Goran Trtinjak
Dizajner natjecanja
Autor weba i popratne grafike Mc2. Radi kao dizajner u Minus 5. U slobodno vrijeme bavi se ekstremnim i nepoznatim sportom u hrvata, odbojkom.
Milan Jovanović
Voditelj edukacije i Android radionice
Web developer natjecanja i popratnih alata, radi kao developer u firmi CROZ te je prvogodišnji pobjednik TVZ Mc2. U slobodno vrijeme vodi Studentsku Java User Grupu.
Katarina Brezak
PR i Community manager
Zadnja godina na specijalističkom studiju informatike. Ambiciozna i nabrijana, ali u slobodno vrijeme uživa u životu, hrani, glazbi, knjigama i putovanjima. I može se sakriti iza oFce.
Petar Jandrlić
Voditelj Mc2
Ex El Presidente Studentskog zbora TVZ-a. Trenutno se u SZ-u bavi studentskim pravima i studentskim standardom. Radi kao voditelj projektnog laboratorija na TVZ-u. U slobodno vrijeme razmišlja kada će završiti studij.
Vjeran Bušelić
Mentor Mc2 projekta
Radi kao viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu i Voditelj je Centra za karijerno savjetovanje.
VODITELJI RADIONICA
Ivan Kocijan
Voditelj Android radionica
Radi kao Android developer u firmi Infinum, a u slobodno vrijeme studira i vodi Studentsku Java User Grupu.
Filip Beć
Voditelj iOS radionica
Ovogodišnji voditelj iOS radionice. Studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a u slobodno vrijeme radi kao iOS developer u Infinum.
Bojan Kanižaj
Voditelj design radionica
Dizajner interakcija koji se trudi oblikovati doživljaje koji ostavljaju trag. Rješava probleme i voli raditi na projektima koji tehnologijom olakšavaju svakodnevni život.