TVZ Mobile Challenge Cup 2014.

Pridružite nam se i ove godine na uzbudljivom natjecanju
Prijavi se i pokaži da si najbolji!

Povijest TVZ Mobile Challenge Cup-a (Mc2)

Možda su lani najsretniji bili upravo Matija i Karim koji su u anketi osvrta na prošlogodišnje natjecanje potvrdili da im je upravo ovo natjecanje pomoglo da se zaposle.

Matija Gjopar

Matija Gjopar

Moje ime je Matija Gjopar, sudionik sam prošlogodišnjeg natjecanja Mc2. Svojom aplikacijom Connect School osvojio sam peto mjesto, te kao nagradu dobio razgovor za posao u tvrtci SPAN d.o.o. Tri tjedna nakon natjecanja dobio sam poziv od tvrtke SPAN da dođem na neformalni razgovor. Nakon prvog razgovora dogovoren je probni rok gdje će se utvrditi moje znanje izrade iOS aplikacija. Dva mjeseca nakon dobio sam ponudu za stalan posao.
Karim Ancic

Karim Ančić

Natjecanje mi je dalo znanje, alate i motivaciju da naučim Android programiranje. Aplikacija koju sam napravio za natjecanje poslužila mi je prilikom zapošljavanja kao prikaz moga znanja poslodavcima i ušla mi je u portfolio kao prva i najjača od nekoliko aplikacija napravljenih nakon nje.

 

Od ukupno 40 studenta koji su sudjelovali anketi, zaposlila ih se trećina, njih 14! Od tih 14 trećina je istaknula da im je iskustvo stečeno na natjecanju koristilo prilikom zapošljavanja.

 

 

Natjecanje se odvijalo u fazama. Evo koliko je natjecatelja ispunilo anketu:

 

 

 

Po fazama zadovoljstvo je bilo više nego zadovoljavajuće:

 

 

Drago nam je da su radionice imale najbolji prijem. Cijelo je natjecanje koncipirano da oni koji znaju programirati mogu naučiti osnove razvoja za željenu mobilnu platformu.

 

Ocjena općeg zadovoljstva potvrdila je našu želju da vam pružimo iskustvo koje će vam omogućit stjecanje novih znanja, druženje, ali i poslovne prilike.

 

segmentom natjecanja?"]],[[3.93,"Koliko ste zadovoljni školovanjem?"]],[[3.73,"Koliko ste zadovoljni stečenim znanjem?"]],[[4.03,"Koliko ste zadovoljni iskustvom
stečenim na natjecanju?"]],[[3.27,"Koliko ste zadovoljni poslovnim
mogućnostima?"]]]">

 

Dobili smo i dosta pojedinačnih i općih komentara koje smo iskoristili kako bi ovogodišnje natjecanje bilo bitno kvalitetnije i masovnije.

 

Citiramo:

"Svjestan sam da je ovo tek drugo natjecanje i smatram da radite odličan posao te potičem da samo nastavite, međutim smatram da bi bilo super u skoroj budućnosti podići testiranje i samo natjecanje na malo višu razinu kvalitete za ozbiljnije programere, naravno time bi se digla i reputacija, ali vjerujem da Vam je to i misija i vizija u skoroj budućnosti.
P.S. Ukoliko imate mjesta ili tražite neke volontere za određeni posao, ako budem u mogućnosti (vremenski) rado bih dao svoj doprinos."

 

Više o prošlogodišnjem natjecanju možete pogledati ovdje!