TVZ Mobile Challenge Cup 2014.

Pridružite nam se i ove godine na uzbudljivom natjecanju
Prijavi se i pokaži da si najbolji!

Ivan Kocijan

Ivan Kocijan

Team leader ovogodišnjeg natjecanja i voditelj Android radionice. Radi kao Android developer u firmi Infinum, a u slobodno vrijeme studira i vodi Studentsku Java User Grupu.
Milan Jovanovic

Milan Jovanović

Voditelj Android radionice. Naštrikao ovogodišnji web natjecanja i popratne alate, radi kao developer u firmi CROZ te je prošlogodišnji pobjednik TVZ Mc2. U slobodno vrijeme vodi Studentsku Java User Grupu.
Milan Draganic

Milan Draganić

Voditelj iOS radionice i član žirija na projektu Mc2. Radi kao Voditelj edukacije za programiranje i moblne platforme na NetAkademiji i voditelj laboratorija za ugradbene računalne sustave na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.
Bojan Kanižaj

Toni Petrina

Voditelj Windows Phone radionice. Radi u Ekobitu. U slobodno vrijeme predaje, piše blog, odgovara na forumima, radi na hobi projektima, druži se, bavi se sportom i jede čokoladu.
Bojan Kanižaj

Bojan Kanižaj

Dizajner interakcija koji se trudi oblikovati doživljaje koji ostavljaju trag. Rješava probleme i voli raditi na projektima koji tehnologijom olakšavaju svakodnevni život.
Goran Trtinjak

Goran Trtinjak

Dizajner ovogodišnjeg web-a natjecanja, viši informatički referent i e-learning dizajner IPA projekta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, te je prošlogodišnji pobjednik TVZ Mc2.
Maja Turčić

Maja Turčić

Grafička dizajnerica i predavačica na stručnim studijma informatike i računarstva na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.
Vesna Uglješić

Vesna Uglješić

Članica žirija, dizajnerica te asistentica na kolegijima vezanim uz dizajn na smjeru informatičkog dizajna Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.
Petar Jandrlic

Petar Jandrlić

Voditelj je projekta Mc2 i član žirija.Predsjednik je Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i koordinator za projekte sa studentima i studentskim udrugama na NetAkademiji.
Vjeran Buselic

Vjeran Bušelić

Mentor projekta Mc2.Radi kao viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu i Voditelj je Centra za karijerno savjetovanje.